Sposób przygotowania:
Azjatyckie danie z morszczuka dla Psa.
Filety z morszczuka rozmrozić i obtoczyć w jaju i bułce tartej.Wa-
-rzywa umyć i pokroić na paski,grzyby namoczone oraz kiełki osączyć.Rozgrzać olej na patelni i smażyć filety rybne,a potem dodać grzyby mun z kiełkami oraz por,dymkę,marchew i kapustę
i przesmażyć ze 3 min.Pokropić sosem sojowym i sambal oelkiem.Gotowe danie podawać z ryżem lub makaronem sojowym.
-rzywa umyć i pokroić na paski,grzyby namoczone oraz kiełki osączyć.Rozgrzać olej na patelni i smażyć filety rybne,a potem dodać grzyby mun z kiełkami oraz por,dymkę,marchew i kapustę
i przesmażyć ze 3 min.Pokropić sosem sojowym i sambal oelkiem.Gotowe danie podawać z ryżem lub makaronem sojowym.