Sposób przygotowania:
Babeczki kremowe z kawałkami ananasa
Ciasto: Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i szczyptą soli.Dodać pozostałe składniki(śmietanę,jajka,cukier,margarynę).Dokładnie wymieszać,zagnieść i zostawić w lodówce na pół godziny.Foremki posmarować olejem i obsypać bułką tartą.Po wyjęciu z lodówki,ciasto rozwałkować i foremką wycinać kawałki.Zagniatać ciasto w środek foremki .Układać na blaszce. Piec w piekarniku ok 10-15 min w 180 stopniach.Wyjąć babeczki z foremek i zostawić do ostudzenia. Krem: Budyń rozrobić wedle przepisu na opakowaniu i zostawić do ostygnięcia.Margarynę rozetrzeć mikserem ,dodać cukier puder i miksować na puch.Dodawać po łyżeczce ostudzonego budyniu ciągle miksując.Na koniec dodać sok z cytryny i jeszcze chwilkę miksować.Masę kremową podzielić na pół.Do jednej dodać kakao. Krem wyłożyć na babeczki.Na wierzch układać kawałki ananasa i kawałki czekolady.Posypać kakaem.Włożyć do lodówki do zastygnięcia.