Sposób przygotowania:
Babeczki z budyniem czekoladowym
Z przesianej z proszkiem do pieczenia mąki, masła, cukru pudru i jajka zagniatam ciasto. Formuję kulę, zawijam w folię spożywczą i odkładam do lodówki na 1h. Wg. przepisu na opakowaniu przygotowuję budyń, zmniejszając ilość użytego mleka o 1/4 tak aby wyszedł on gęsty. Odstawiam od przestudzenia. 8 karbowanych foremek smaruję masłem. Foremki wykładam ciastem, zostawiając 1/3 ciasta. Każda z foremek napełniam budyniem. Pozostałe ciasto rozwałkowuję i pustą foremką wycinam 8 wierzchów. Krążki ciasta układam na napełnionych foremkach i dobrze docisnąć (u mnie nie było zrobione to zbyt mocno i budyń powydostawał się na brzegi - ale nie powypływał poza foremki). Piekę 25-30min w temp. 180'C Podaję oprószone cukrem pudrem.