Sposób przygotowania:
Babeczki z carpaccio z kaszą i jajkiem
Do zrobienia babeczek z szynki carpaccio potrzebujemy foremek do muffinek lub babeczek .Takie foremki smarujemy w środku oliwą za pomocą pędzelka .Wykładamy dno i boki szynką carpaccio na 1 babeczkę 3 małe plasterki lub 2 większe . Kasze gotujemy według przepisu na opakowaniu . Do ugotowanej kaszy dodajemy do smaku kucharka lub ziarenek smaku ,łyżkę masła mieszamy dobrze . Ścieramy kawałek żółtego sera i mieszamy z kaszą . Pieczarki blanszujemy ok 4 min i siekamy dodajemy do kaszy . Wszystko razem mieszamy .Farsz nakładamy do foremek wyścielonych carpaccio .Ubijamy lekko i wbijamy na wierzch jajko przepiórcze . Zapiekamy w piekarniku ok 10 min . Doprawiamy pieprzem świeżo mielonym kolorowym .