Sposób przygotowania:
Babeczki z cynamonowym kremem i piankami
W misce mieszamy wszystkie skłądniki suche na babeczki. Dodajemy do nich jajko, olej i jogurt i dokładnie mieszamy, do całkowitego połączenia składników. Tak przygotowaną masą napełniamy foremki do 3/4 ich wysokości i wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok 20 minut w temperaturze ok 180 stopni. Z tej porcji wychodzi 6 takich babeczek. Przygotowujemy krem. Do miski przekładamy miękkie masło, dodajemy do niego na początku ok połowy cukru pudru i dokłądnie miksujemy lub ucieramy. Gdy krem zaczyna staje się gładki dosypujemy resztę cukru, łyżkę mleka i cynamon. Miksujemy aż do uzyskania gładkiego kremu. Kremem smarujemy babeczki po wierzchu, można użyć szprycy cukierniczej. Dekorujemy wg uznania. U mnie pianki pocięte na kawałki, zielony cukier i cukrowe gwiazdki.