Sposób przygotowania:
Babka czekoladowo-miodowa
W garnuszku umieszczamy masło, miód i wodę.
Podgrzewamy aż składniki się rozpuszczą.
Następnie dodajemy czekoladę połamaną w kostkę i odstawiamy na chwilę.
Następnie mieszamy i studzimy.
Następnie mieszankę wlewamy do większej miski.
Dodajemy jajka i cukier, mąkę, proszek do pieczenia, sodę i kakao.
Mieszamy do uzyskania gładkiej masy.
Blaszkę 30x11 wykładamy papierem do pieczenia, wykładamy masę.
Pieczemy około 60 minut do suchego patyczka.
Studzimy.
Czekoladę rozpuszczamy i polewamy upieczone ciasto.
Smacznego ;)
Podgrzewamy aż składniki się rozpuszczą.
Następnie dodajemy czekoladę połamaną w kostkę i odstawiamy na chwilę.
Następnie mieszamy i studzimy.
Następnie mieszankę wlewamy do większej miski.
Dodajemy jajka i cukier, mąkę, proszek do pieczenia, sodę i kakao.
Mieszamy do uzyskania gładkiej masy.
Blaszkę 30x11 wykładamy papierem do pieczenia, wykładamy masę.
Pieczemy około 60 minut do suchego patyczka.
Studzimy.
Czekoladę rozpuszczamy i polewamy upieczone ciasto.
Smacznego ;)
lukrowanepierniczki