Sposób przygotowania:
Babka z nutą mango i wanilii
Miękką margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Potem dodawać po jednym jajku i nadal ucierać. Następnie przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia, wymieszać. Wlać mleko z syropem i połączyć ciasto. Gotowe ciasto podzielić na dwie nierówne części i do tej mniejszej dodać kakao i dodatkowe mleko i wymieszać. Formę do babki o średnicy 23 cm wysmarować margaryna i wysypać bułką tartą. Jasne ciasto przełożyć do formy a na nie ciemne i potem za pomocą patyczka do szaszłyków zrobić wzorki aby ciasto się lekko przemieszało. Blaszkę z ciastem wstawić do piekarnika nagrzanego do 175 stopni i piec babkę około godziny do suchego patyczka. Upieczoną wystudzić. Cukier trzcinowy, kakao i sok dokładnie wymieszać i polać przygotowanym lukrem babkę ( gęstość zależy od tego jak gęsty lukier lubimy ) i na koniec posypać posypką. Babkę kroić po zastygnięciu lukru.