Sposób przygotowania:
Bardzo mięsna rolada
Mięso mielone przełożyć do miski. Czosnek i melisę drobno posiekać. Dodać do mięsa. Doprawić do smaku solą i pieprzem i papryką. Dodać łyżkę bułki i wyrobić na gładkę masę. Filet przekroić na pół i rozbić na duży kotlet,oprószyć solą i pieprzem. Na blacie rozwinąć folię spożywczą. Rozsypać na nią resztę bułki tartej. Rozłożyć mięso mielone, nadając mu kształt prostokąta. Na mięsie mielonym ułożyć plastry kurczaka. Ser zetrzeć na dużych oczkach i posypać kurczaka. Zwijać w roladę pomagając sobie folią. Przełożyć do formy do zapiekania. Piec w 200 st., około 60 minut. Wyjąć z piekarnika i dać odpocząć. Pokroić na plastry. Smacznego!
Czekoladka 2