Sposób przygotowania:
Barszcz ukraiński na boczku z dzika
Drobno pokrojony boczek rumienię w garnku i dodaję pokrojonego w kostkę ziemniaka i zalewam bulionem warzywnym. Kiedy całość się zagotuje wrzucam zawartość barszczu ukraińskiego Hortex. Dodaję liście laurowe i ziele angielskie. Doprawiam solą i pieprzem. Boczek z dzika dodaje zupie niepowtarzalnego smaku. Dzięki niemu jest ona jedyna w swoim rodzaju i znika z talerza w oka mgnieniu.
![Barszcz ukraiński na boczku z dzika Barszcz ukraiński na boczku z dzika](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/barszcz-ukrainski-na-boczku-z-dzika-277303.jpg)
![Barszcz ukraiński na boczku z dzika Barszcz ukraiński na boczku z dzika](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/barszcz-ukrainski-na-boczku-z-dzika-277304.jpg)
![Barszcz ukraiński na boczku z dzika Barszcz ukraiński na boczku z dzika](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/barszcz-ukrainski-na-boczku-z-dzika-277305.jpg)