Sposób przygotowania:
Barszcz warzywny na oleju chili, czosnek
Wywar z gotowania dzień wcześniej w szybkowarze buraków czerwonych podłużnych wlać do garnka, dolać z 2 litry wody.
Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, opakowanie mrożonki barszcz ukraiński, zagotować.
Dodać z zalewą z puszki czerwoną fasolę, groszek zielony, gotować do miękkości ziemniaków.
Do szklanki wlać sam wywar i wystudzić.
Dodać kucharka, cząber suszony, cukier, ocet jabłkowy, śmietanę wymieszać z 1 szklanką wystudzonego wywaru i mąką, wlać do zupy i mieszać do zagotowania.
Na koniec wlać po 4 łyżki oleju rzepakowego chili i czosnek, wymieszać.
Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, opakowanie mrożonki barszcz ukraiński, zagotować.
Dodać z zalewą z puszki czerwoną fasolę, groszek zielony, gotować do miękkości ziemniaków.
Do szklanki wlać sam wywar i wystudzić.
Dodać kucharka, cząber suszony, cukier, ocet jabłkowy, śmietanę wymieszać z 1 szklanką wystudzonego wywaru i mąką, wlać do zupy i mieszać do zagotowania.
Na koniec wlać po 4 łyżki oleju rzepakowego chili i czosnek, wymieszać.