Sposób przygotowania:
Batoniki kinder countryWykonanie :
Potrzebny nam garnuszek średni,do którego wkładamy: czekoladę mleczną, margarynę, mleko, miód. Rozpuszczamy do połączenia składników.
Składniki nam się rozpuściły więc dodajemy kokos i mix zbóż. Mieszamy.
Blaszkę od babki wykładamy papierem do pieczenia i przekładamy masę na dno foremki, równomiernie rozprowadzamy i dajemy do lodówki do schłodzenia.
Białą czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i polewamy na wierzch na całej powierzchni i znowu do lodówki do zastygnięcia.
Rozpuszczamy czekoladę mleczna również w kąpieli wodnej i polewamy w zygzaki nasz baton do zastygnięcia. Następnego dnia wyjęłam i pokroiłam na kwadraciki.
Podałam schodzone.
Justi2401
lalunia
Tak domowe i wyszły bardzo smaczne .