Sposób przygotowania:
Batoniki NesquikETAP 1:
 
Masło, miód i kakao umieścić w garnuszku i podgrzewać do rozpuszczenia się masła. Dodać śmietankę i wymieszać. Odstawić do przestudzenia.
ETAP 2:
 
Następnie wsypać kulki czekoladowe i dobrze wymieszać.
ETAP 3:
 
Gotową masę przełożyć do małej keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Schłodzić w lodówce minimum 2 godziny.
ETAP 4:
 
Białą czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej razem z mlekiem.
ETAP 5:
 
Przestudzoną czekoladę rozprowadzić na schłodzonych kulkach czekoladowych. Ponownie schłodzić w lodówce (najlepiej całą noc!) Przed podaniem pokroić na równe batoniki. Smacznego!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
