Sposób przygotowania:
Ciasto Nesquik
Margarynę utrzeć z cukrem , dodać jajka, mąkę wymieszaną z Nesqikiem i proszkiem do pieczenia- wyrobić ciasto i schłodzić w lodówce przez 30 minut. Następnie ciasto podzielić na 4 równe części. Każdą część ciasta rozwałkować i przenieść na blachę wyłożona papierem do pieczenia o wymiarach 40 cm x 25 cm. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec 10 - 15 minut.Upiec tak wszystkie części ciasta. 6 białek ubić z 6 łyżkami cukru, następnie dodać mąkę wymieszana z proszkiem do pieczenia i olej - wymieszać. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec przez 15-20 minut.Zagotować 4 szklanki mleka, w 2 szklankach mleka rozmieszać budyń, kakao, mąkę i żółtka - wlać do gotującego się mleka i mieszać do zgęstnienia, odstawić do wystygnięcia. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i dodać zimny budyń. Warstwy: 1 kruchy blant - masa - 2 kruchy blant - masa - biszkopt biały - 3 kruchy blant - masa - 4 kruchy blant - cienka warstwa masy - polewa.Polewa: Czekoladę i margarynę roztopić i odstawić do ostygnięcia. Rozprowadzić na całej powierzchni ciasta.