Sposób przygotowania:
Baunty przednie
Ciasto:Jajka ubijać z cukrem przez około 15 minut na puszystą masę,mąkę przesiać z kakao.Na koniec ubijania masy jajecznej dodać aromat,delikatnie wymieszać z mąką.Wylać do wysmarowanej tłuszczem prostokątnej blachy 25x36 cm i piec w temperaturze 180 stopni C przez około 30 minut.Biszkopt dowolnie nasączyć(ja np.nasączam cappucino).
Masa:Mleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym,wsypać kokos i gotować aż zgęstnieje ok 20 minut.Do gorącej masy dodać masło,mieszać by się rozpuściło.Masę kokosową ostudzić i wyłożyć na biszkopt.Polać polewą z rozpuszczonych czekolad z dodatkiem wody.
Masa:Mleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym,wsypać kokos i gotować aż zgęstnieje ok 20 minut.Do gorącej masy dodać masło,mieszać by się rozpuściło.Masę kokosową ostudzić i wyłożyć na biszkopt.Polać polewą z rozpuszczonych czekolad z dodatkiem wody.