Sposób przygotowania:
Beef burginion
Mięso wołowe podsmażyć najpierw na rozgrzanym oleju, wyjąć z rondla, a na pozostały tłuszcz wrzucić posiekaną średnią cebulę i pokrojone w plasterki marchewki, podsmażyć.
Mięso dodać z powrotem do rondla, wlać bulion, wino, koncentrat, dodać sól, pieprz, zioła i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Całość przykryć i dusić na małym ogniu 2-3 godziny. Cebulki i pieczarki pokroić w ćwiartki, mniejsze na połówki i podsmażyć na oleju z łyżką masła.
Posypać solą i pieprzem, dodać do gulaszu, wymieszać, zagotować. Doprawić do smaku.
Podawać np. z kaszą. Smacznego :)
Mięso dodać z powrotem do rondla, wlać bulion, wino, koncentrat, dodać sól, pieprz, zioła i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Całość przykryć i dusić na małym ogniu 2-3 godziny. Cebulki i pieczarki pokroić w ćwiartki, mniejsze na połówki i podsmażyć na oleju z łyżką masła.
Posypać solą i pieprzem, dodać do gulaszu, wymieszać, zagotować. Doprawić do smaku.
Podawać np. z kaszą. Smacznego :)