Sposób przygotowania:
befsztyki wołowo-serowe z cebulą smażoną
Ser pokroić w kostkę. Mięso umyć, osuszyć i pokroić w kostkę po czym zemleć w maszynce, nastepnie dodać do niego łyżkę oleju, żółtko oraz ser. Całość dokładnie wymieszać i uformować niezbyt grube, owalne befsztyki.
Cebule obrać, pokroić w piórka, podsmażyć na odrobinie oleju. Przed podaniem befsztyki podsmażyć z obu stron na maśle wymieszanym z olejem. Przed podaniem oprószyć solą pieprzem. Na każdym ułożyc po porcji podsmażonej cebuli i posypać natką.
Cebule obrać, pokroić w piórka, podsmażyć na odrobinie oleju. Przed podaniem befsztyki podsmażyć z obu stron na maśle wymieszanym z olejem. Przed podaniem oprószyć solą pieprzem. Na każdym ułożyc po porcji podsmażonej cebuli i posypać natką.