landrynka3410

landrynka3410

Szef Kuchni
[Przepisów: 58]

bentos

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

.....Życze smacznego.....

bentos

Składniki:

bentos

 

Sposób przygotowania:

bentos
Na początek grzyby moczymy przez 30 minut,potem gotujemy i kroimy w kosteczkę. Cebulę obrać i również pokrojoną w kostkę podsmażyć na złoty kolor. Dodać do grzybów i wymieszać z grzybkami przyprawic przyprawami do smaku.
Potem rozbity boczek nacieramy roztartym czosnkiem i papryką. Nakładamy farsz grzybowy i rolujemy w rulon. Obowiązujemy nicią lub przekuwamy wykałączką i odstawiamy na 1h do lodówki.
Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni i pieczemy ok 2 godziny.

Tagi:

grzyby