Sposób przygotowania:
Bezglutenowe ciasto daktylowo-jabłkowe (fit)
Do miski przekładamy miękkie masło, masło orzechowe, krem daktylowy, jajka oraz mus jabłkowy.
Miksujemy do połączenia się składników. Następnie dosypujemy ksylitol, proszek do pieczenia i mąkę. Ponownie miksujemy, aż składniki się połączą. Przekładamy masę do keksówki (ja miałam silikonową), wyrównujemy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy przez 1 godzinę w 180 stopniach.
Miksujemy do połączenia się składników. Następnie dosypujemy ksylitol, proszek do pieczenia i mąkę. Ponownie miksujemy, aż składniki się połączą. Przekładamy masę do keksówki (ja miałam silikonową), wyrównujemy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy przez 1 godzinę w 180 stopniach.