Sposób przygotowania:
Bigos
Kapustę posiekać i wycisnąć sok, mięso podpiec i kiełbasę również podpiec. Następnie dodać do kapusty śliwki suszone , kminek i liście laurowe. Na koniec wino czerwone dodać. Gotować po trochu przez 3 dni.
Kapustę posiekać i wycisnąć sok, mięso podpiec i kiełbasę również podpiec.
Pyza
cisowianka20
niestety moja rodzina nie pisze całych przepisów. w tym jest problem i trudność w dodawaniu tutaj przepisów.
evita0007
czyli to nie ty gotujesz tylko rodzina ?
to niech ci podpowiedzą chociaz co robic i jak robic po kolei ;D
cisowianka20
postaram się poprawić ten przepis.
evita0007
ja też sie ciągle uczę,przyswajam rady innych :)
teraz to jest super bo jest internet mozna sie dużo nauczyc. Sama zaczełam gotować jak miałam 22 lata to też pózno,ale mi nikt nie pomagał byłam zdana na siebie.
Więc jak sie tym interesujesz to kombinuj sama potrawy,opisuj jak je robisz,słuchaj rad innych i sie nauczysz :) Pozdrawiam :-)
Henia
Ewa, nie sugeruj kombinowania, hi hi, bo będziesz współwinna plagiatów!
Henia
cisowianka20
jak to są przepisy, które znajdują się w moim domu i są wykorzystywane przez domowników. jak bym np. miała skaner to bym zeskanowała stare żółte kartki z przepisami.
cisowianka20
gdzieś to pojęcie na temat gotowania - trzeba zdobyć. najlepiej na takich forach.
justynak223