Sposób przygotowania:
bigos
obie kapusty osobno ugotować.
OSTRY GĘSTY GULASZ ; drobno pokroić mięso i obsmażyć.
dodać liść laurowy ,ziele angielskie ,czosnek . dusić do miękkości .
na końcu zagęścić 1/2 szklanką wody z 1 łyżką mąki . następnie połączyć obie kapusty i gulasz .dodając ziele angielskie i liść laurowy ,pieprz ,zmiękczonej na tłuszczu cebuli . na końcu dodać majeranek , magę i koncentrat pomidorowy .
OSTRY GĘSTY GULASZ ; drobno pokroić mięso i obsmażyć.
dodać liść laurowy ,ziele angielskie ,czosnek . dusić do miękkości .
na końcu zagęścić 1/2 szklanką wody z 1 łyżką mąki . następnie połączyć obie kapusty i gulasz .dodając ziele angielskie i liść laurowy ,pieprz ,zmiękczonej na tłuszczu cebuli . na końcu dodać majeranek , magę i koncentrat pomidorowy .