Sposób przygotowania:
Bigos Kaja35
Z kapusty usunąć zbędne liście, następnie poszatkować na drobno oraz przełożyć do garnka, dodać kość, przyprawy i kiełbasę pokrojoną w kostkę oraz zagotować, następnie z kości oddzielić mięso ( kość wyrzucić) mięso włożyć z powrotem do gara, dodać przecier pomidorowy, doprawić do smaku solą wraz z pieprzem i zagotować do miękkości około 10 minut. Gotowy bigos przekładam do słoików i spożywam na drugi dzień.
Pyza
Kaja35
Pyza
Kaja35
[/quote] Wydaje mi się, że można odpowiedzieć grzecznie i tłumacząc dlaczego tak a nie inaczej robisz bo w przepisie tego nie napisałaś i ktoś mało doświadczony w kuchni nic z tego nie zrozumie....
[/quote]
Jeżeli pani tak to zrozumiała że po złości napisałam to przepraszam, źle pani to zrozumiała, odpisałam pani tylko. A nie będę uśmieszków wstawiać itp. i odpisałam tak jak zrozumiałam pytanie,