Sposób przygotowania:
Biszkopt serowy z kokosem
BISZKOPT: Składniki podzielić na dwie części. Białka ubić, dodawać stopniowo cukier, oraz żółtka. Pod koniec dodać wymieszane obie mąki połączone z proszkiem do pieczenia i wylać do wysmarowanej formy. Piec w 180 st przez około 40 min. Tak samo postąpić z drugą połową składników i upiec drugi biszkopt.MASA SEROWA: Najpierw rozpuścić galaretki w dwóch szklankach wody, aby stężały. Ser utrzeć z cukrem, dodając połowę tężejącej galaretki. Śmietanę ubić ze śnieżkami, dodać puder, a pod koniec resztę tężejącej galaretki. Ubitą śmietanę delikatnie połączyć z masą serową. Kokos, cukier, oraz margarynę wymieszać i delikatnie podsmażyć. Na pierwszy biszkopt wyłożyć masę serową, przykryć drugim biszkoptem, docisnąć, posmarować dżemem, posypać smażonym kokosem. Dać do schłodzenia.