Sposób przygotowania:
Biszkopt z krem budyniowym i kokosem
Pieczemy biszkopt : Oddzielamy bialka od zoltek, ubijamy bialka z cukrem na sztywno, po kolei dodajemy zoltka, nastepnie olej, i make wymieszana z budyniem i proszkiem do pieczenia. pieczemy okolo 30 min w temp 180 C z termoobiegiem . Studzimy i przekrawamy na pół . 1,5 szkl mleka trzeba zagotowac z cukrem , do reszty mleka dodać make i dobrze wymieszać , wlac to do mleka i szybko rozmieszac aż zrobi się gęsty budyń , pozostawic do ostudzenia. miekka margaryne dodawać stopniowo do zimnej masy i miksować dodać kilka kropli olejku migdałowego . Można także dodać płatki migdałów do masy .Kokos wraz z cukrem prażyć na maśle .WystudzićPrzekładamy : biszkopt - krem- biszkopt - krem i wiórki kokosowe .Wkładamy do lodówki aby masa zastygła