Sposób przygotowania:
Brownie cukiniowe
Masło roztapiamy na patelni i odstawiamy do ostudzenia. Rozgrzewamy piekarnik.
W jednej misce mieszamy ze sobą składniki suche: kakao, mąkę i proszek do pieczenia.
W drugiej misce mieszamy składniki mokre: cukinię, roztopione masło, jajko i mleko słodzone.
Przesypujemy składniki suche do mokrych i razem dokładnie mieszamy.
Keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy ciasto.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 50 minut w temperaturze 200 stopni.
W jednej misce mieszamy ze sobą składniki suche: kakao, mąkę i proszek do pieczenia.
W drugiej misce mieszamy składniki mokre: cukinię, roztopione masło, jajko i mleko słodzone.
Przesypujemy składniki suche do mokrych i razem dokładnie mieszamy.
Keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy ciasto.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 50 minut w temperaturze 200 stopni.