Sposób przygotowania:
Brzoskwiniowy sernik.
Ciasto: W dużej misce miksujemy jajka, żółtko oraz margarynę. Robimy to tak długo az powstanie gładka masa. Wsypujemy mąkę, cukier, cukier waniliowy, oraz proszek do pieczenia. Wszystgo zagniatamy i starannie wyrabiamy ciasto. Kiedy będzie już gotowe rozwałkowujemy je i wykładamy nim dużą blachę. Masa serowa: Ser rozkruszamy w palcach. Dodajemy jajka i żółtko miksując na najwolniejszych obrotach. Stopniowo dosypujemy cukier, oraz budyń. Po wsypaniu wszystkich składników miksujemy jeszcze ok. 3 minuty. Gotową masę wylewamy na blachę wyłożoną ciastem. Brzoskwinie kroimi na cienkie plastry i układamy dość ciasno na serze. Polewa kokosowa: Margarynę roztapiamy, z białek ubijamy pianę. Nie przerywając ubijania dosypujemy cukier i wiórki kokosowe, wlewamy gorącą margarynę, mieszamy. Polewę wylewamy na brzoskwinie. Wszystko pieczemy ok. godziny w rozgrzanym do 180 C piekarniku.