Sposób przygotowania:
Brzoskwiniowy uśmiech
Ciasto kokosowe: Białka ubić na sztywną pianę. Dodać kokos i lekko wymieszać. Do białek i kokosu wsypać stopniowo mąkę wymieszaną z proszkiem. Piec ciasto w temp. 180 stopni około 35 minut. Ciasto orzechowe: Białka ubić na sztywno, stopniowo dodawać cukier i żółtka. Nadal ubijając dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem. Na końcu dodać orzechy. Piec w temp. 180 stopni około 35 minut. Upiec dwa jednakowe placki. Masa: Brzoskwinie odcedzić. Na soku z brzoskwiń ugotować budyń z łyżką mąki (jeżeli nie będzie pełnej szklanki soku to można dolać wody). Ostudzić budyń. Margarynę utrzeć razem z cukrem pudrem i żółtkami na jednolitą masę. Dodawać zimny budyń i ucierać. Owoce pokroić i dodać do masy. Wymieszać. Na placku orzechowym rozsmarować połowę kremu, na to ułożyć biszkopt kokosowy, znów krem i drugi biszkopt orzechowy. Polać polewą.