Sposób przygotowania:
Bucatini z drobiową potrawką z kawiorem z bakłażan
Na patelni lub w rondlu rozgrzać odrobinę oleju. Pierś z kurczaka pokroić w sporą kostkę, cebulę w mniejszą i wrzucić to na rozgrzany tłuszcz. Podsmażyć do zeszklenia cebuli, wlać rosół oraz dodać kawior, chili i czosnek oraz sól i pieprz.
Wszystko gotować około 5 minut pod przykryciem. Następnie dodać kukurydzę, groszek i marchew, chwilę gotować a na koniec potrawkę zagęścić mąką ziemniaczaną wymieszaną z odrobiną wody.
Gdy potrawka jest gotowa ugotować według przepisu na opakowaniu makaron. Odcedzić i podać z potrawką.
Wszystko gotować około 5 minut pod przykryciem. Następnie dodać kukurydzę, groszek i marchew, chwilę gotować a na koniec potrawkę zagęścić mąką ziemniaczaną wymieszaną z odrobiną wody.
Gdy potrawka jest gotowa ugotować według przepisu na opakowaniu makaron. Odcedzić i podać z potrawką.