Sposób przygotowania:
Budyniowiec księżniczki ElsyI

Herbatniki kruszę, 100 g margaryny rozpuszczam, następnie łączę z ciastkami i układam na dnie formy.
II

2. Trzy szklanki mleka gotuję, w połowie szklanki mleka rozpuszczam cukier i budyń, następnie wlewam do gotującego mleka i mieszam rytmicznie żeby nie powstały grudki. Po ugotowaniu budyń studzę. Kostkę margaryny miksuję mikserem, dodaję stopniowo budyń. Masę budyniową łączę z pokruszonymi orzechami i wykładam na pokruszone ciastka.
III

3. Śmietany miksuję z mascarpone, cukrem pudrem, mlekiem w proszku oraz kakałem. Masę wykładam na masę budyniową.
IV

4. Układam na masie kakaowej popcorn.
V

5. Czekoladę oraz ½ szk. śmietany rozpuszczam, studzę i polewam wiech ciasta.
6. Chłodzę w lodówce dwie godziny.
VI

7. Gotowe.
8. Smacznego.