Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Burger rybny z warzywami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Smaczne danie gdy zostanie nam kawałek ryby.

Burger rybny z warzywami Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Burger rybny z warzywami

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Burger rybny z warzywami
Rybę umyć, osuszyć, przekroić na kawałki, tak aby można ułożyć je na całej bułce, oprószyć solą i pieprzem. Zanurzyć w jajku i obtoczyć w bułce. Rybę smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju, przez parę minut. Ciabatty przekroić na pół, posmarować majonezem, ułożyć dodatki - porwana sałatę, ogórka, pomidora. Ułożyć filet i oblać całość keczupem.
Burger rybny z warzywami
Bułkę przekroić, posmarować majonezem i ułożyć warzywa.