Sposób przygotowania:
Cannelloni z mięsem i brokułami
Na patelni podsmażamy cebulę, odstawiamy. Brokuła dzielimy na drobne różyczki i gotujemy (najlepiej na parze). Mięso podsmażamy, na koniec dodajemy fetę, cebulę, 2 łyżki koncentratu, 2 łyżki śmietany, ugotowane brokuły, doprawiamy solą i pieprzem. Staramy się wszystko rozdrobnić, żeby łatwo weszło do rurek i czekamy aż ostygnie. Pomidory miksujemy z cukrem, czosnkiem, pieprzem i solą (ja to robię w pokalu do piwa). Naczynie żaroodporne smarujemy pozostałą śmietaną, nadziane rurki układamy obok siebie i polewamy sosem pomidorowym tak, żeby cały makaron był nim wysmarowany (odsłonięte kawałki będą twarde). Na wierzchu sypiemy ser, wstawiamy do piekarnika 180 stopni na ok 30 minut.
Lady Marmolada