Sposób przygotowania:
Cannelloni z mięsem i żółtym serem
Mięso mielone przesmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Czosnek drobno posiekać. Czosnek, zioła i przyprawy dodać do mięsa. Dodać przecier pomidorowy. Dusić pod przykryciem do miękkości.
Przygotowanym mięsem wypełnić makaron Cannelloni. Ułożyć go w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Piec przykryty folią aluminiową około 30-40 minut. Ser żółty zetrzeć. Po zdjęciu folii makaron oprószyć serem. Zapiec.
Pokroić na kawałki i podawać.
Przygotowanym mięsem wypełnić makaron Cannelloni. Ułożyć go w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym. Piec przykryty folią aluminiową około 30-40 minut. Ser żółty zetrzeć. Po zdjęciu folii makaron oprószyć serem. Zapiec.
Pokroić na kawałki i podawać.