Sposób przygotowania:
Chatka Puchatka
Galaretkę rozpuścić w szklance wody, wymieszać, wylać na głęboki talerz i odstawić do zastygnięcia. Mleko z cukrem zagotować. W tym czasie ubić śmietanę z jajkami i wlać do gotującego się mleka, mieszać, aby się nie przypaliło aż do momentu kiedy powstanie nam "serek". Następnie odcedzić i odstawić do ostudzenia. Utrzeć masło i margarynę i dodawać zimny serek. Galaretkę pokroić w wężyki. Na płytki talerz wlać odrobinę mleka. Herbatniki namaczać w mleku i układać (mokrym do góry) jak na obrazku. Następnie nałożyć część kremu na środkowe ciasteczko (na całej długości), ułożyć wężyk z galaretki i przykryć masą. Boczne ciasteczka podnieść do góry i zamknąć w trójkąt. Całą chatkę polać polewą. Gotowe!