Sposób przygotowania:
Chińskie spaghetti ;-)
Cycka kroimy w paseczki skrapiamy octem i sosem sojowym, oprószamy solą pieprzem i kilkoma kropelkami sosu słodko kwaśnego. wyciskamy przez praskę czosnek i drobno kroimy dymkę. Wszystkie składniki mieszamy i odstawiamy na godzinkę do lodówki. Na oliwce smażymy mięso na złoty kolor, na drugiej patelni smażymy na oliwce mieszankę warzywną "chińską". W garnku rozpuszczamy w miej więcej w szklance wody kostkę rosołową i dodajemy makaron maniokowy ciągle mieszamy na dużym ogniu (makaron będzie gotowy jak cała woda się wchłonie) Na talerzu kolejno układamy (jak na spaghetti) makaron, mięsko i smażone warzywa. ;-)
http://gotujmy.p2a.pl/viewtopic.php?pid=22#p22
http://gotujmy.p2a.pl/viewtopic.php?pid=22#p22
plocia
Babciagramolka