czekoladka_m

czekoladka_m

Złoty Ekspert
[Przepisów: 986]

Chleb w jajku

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 8

Chlebek jest doskonałym pomysłem na śniadanie. Ponadto to dobry pomysł na wykorzystanie resztek chleba.

Chleb w jajku Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Chleb w jajku

 

 

 

Sposób przygotowania:

Chleb w jajku
Jajka ubić, dodać śmietanę, mleko, mąkę oraz posiekany szczypiorek. Kiełbasę i cebulę pokroić w kostkę, czosnek posiekać, wszystko razem podsmażyć. Dodać do masy jajecznej. Doprawić do smaku. Chleb maczać w masie, smażyć na oleju, na złoto z obu stron.
Chleb w jajku
Etap 1
Chleb w jajku
Etap 2