Sposób przygotowania:
Ciacho pastelowe
Upiec osobno dwa cienkie jasne biszkopty ale do jednego z nich dodajemy czerwony kisiel żeby ciasto było różowe. CIASTO KOKOSOWE: Białka ubijamy z cukrem,wsypujemy kokos z proszkiem do pieczenia i delikatnie mieszamy.Wylewamy na blachę i pieczemy ok.10-15 min.w temp. 180*C. MASA JABŁKOWA: Jabłka obrać i potrzeć na tarce o grubych oczkach.Masło podgrzać,dodać jabłka-chwilę smażyć.Dodać suchą galaretkę i dokładnie wymieszać-jeszcze chwile smażyć. BITA ŚMIETANA: Galaretkę rozpuścić w 1/4 szkl.wody i ostudzić. Śmietanę ubić z cukrem pudrem.Dodać tężejącą galaretkę. PRZEŁOŻENIE CIACHA: Biszkopt różowy,masa jabłkowa,biszkopt jasny,bita śmietana,ciasto kokosowe.Wierzch można polać polewą czekoladową lub zrobić wzorki.