Sposób przygotowania:
Ciasto ananasowo-kokosowe
Biszkopt: Ubic jajka z cukrem(dokladnie,do tzw.bialosci).Stopniowo dodawac make,proszek do pieczenia i wode z octem.biszkopt upiec w temp.180 s C. Ananasy dobrze odsaczyc.Ulozyc ananasy na upieczonym biszkopcie. Budynie ugotowac na 3 szklankach soku ananasowego,cieply budyn wylac na biszkopt z ananasami. Margaryne stopic. Jajko ubic z cukrem,do ubitego jajka wsypac kokos.Kokos polaczyc z roztopiona margayna.Mase kokosowa wylozyc na budyn.Ciasto wstawic ponownie do piekarnika i zapiec kokos na zloty kolor.
cherry
Netka
Ciesze sie bardzo a ciasto polecam bo jest pyszne:)Pozdawiam
kamazka439
Netka
Dzieki za komentarz :)
donia
Netka
To tak jak ja:)
PoZdrawiam
Mati13
Bahus