Sposób przygotowania:
Ciasto biszkoptowe z masą
Czekoladę utrzeć na tarce o dużych otworach. Żelatynę wymieszać z 2 łyżkami zimnej wody odłożyć na 15 minut. Następnie wlać 2-3 łyżki wrzącej wody, wymieszać i przestudzić.
Śmietankę zagotować , dodać czekoladę, wymieszać i ostudzić. Zimną śmietanę ubić ze śnieżką, dodać aromat i żelatynę. Przyprawić do smaku sokiem z cytryny. Wodę z cukrem i spirytusem wymieszać, skropić przygotowane blaty biszkoptowe. Następnie przełożyć przygotowanym kremem. Ozdobić według uznania.
Śmietankę zagotować , dodać czekoladę, wymieszać i ostudzić. Zimną śmietanę ubić ze śnieżką, dodać aromat i żelatynę. Przyprawić do smaku sokiem z cytryny. Wodę z cukrem i spirytusem wymieszać, skropić przygotowane blaty biszkoptowe. Następnie przełożyć przygotowanym kremem. Ozdobić według uznania.