Sposób przygotowania:
Ciasto biszkoptowe z wkładką kokosową
Białka i żółtka oddzielić. Białka ubić na sztywna pianę, dodać cukier i zmiksować. Cały czas miksując dodawać po jednym żółtku. Następnie dodać przesitowaną mąkę z proszkiem i wymieszać. Piec 25 minut w 180 stopniach. Po ostudzeniu przeciąć na pół. Białka ubić na sztywna pianę. Dodać cukier i kokos i zmiksować. Piec ok. 20 minut w 180 stopniach. Ugotowac budyń i ostudzić. Masło utrzeć na puch, dodać cukier i zmiksować. Nastepnie dodawać po jednej łyżce budyniu cały czas miksując. Biskzopta posmarować powidłami i przyłożyc wkładka kokosową. Na niej rozsmarować mase i przyłożyć drugim biszkoptem. Posmarowac go cienko masą i zrobic wzorki czekoladą roztopiona w kąpieli wodnej.