Sposób przygotowania:
Ciasto cynamonowo - kokosowe
Ciasto : masło utrzyj z cukrem i cynamonem na puszystą masę.Dodaj wanilię. Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia. Do utartej masy dodaj kolejno po jednym jajku, ciągle ucierając,połowę mąki, mleko i drugą połowę mąki. Dobrze wymieszaj. Przełóż do tortownicy 24 cm.Boki wysmaruj masłem i bułką tartą, a spód wyłóż papierem do pieczenia.Na wierzch połóż śliwki. Piecz w 180° góra dół około 50 min. do tzw.suchego patyczka.Ostudź. Krem: kaszę mannę zagotuj z mlekiem i cukrem. Około 6 minut. Zostaw do przestudzenia.Przykryj aby nie zrobił się kożuch. Gdy masa jest zimna utrzyj masło na puszystą masę i powoli, dodaj kaszę i jedno żółtko.Na koniec daj wiórki kokosowe. Wymieszaj. Ciasto przekrój na pół.Zostaw w tortownicy, wlej krem i przykryj drugą połową. Włóż do lodówki na kilka godzin. Przed podaniem posyp cukrem pudrem. Smacznego.