Sposób przygotowania:
Ciasto francuskie z kremem i bitą śmietaną
Ciasto francuskie dzielimy na dwie części, układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy ok. 20 minut w temp. 200 stopni. Studzimy. Budyń waniliowy rozpuszczamy w ok. 100 ml mleka z cukrem (2 łyżki), a pozostałe mleko zagotowujemy. Rozrobiony proszek budyniowy wlewamy do gotującego się mleka i mieszając gotujemy, aż zgęstnieje. Studzimy. Margarynę miksujemy dodając porcjami budyń. Krem wykładamy i rozsmarowujemy na jednym cieście francuskim i przykrywamy drugim. Śmietankę kremówkę ubijamy na sztywno z cukrem (1,5 łyżki) i śmietan fixem. Ubitą śmietanę rozsmarowujemy na drugim cieście. Na koniec ciasto posypujemy startą na tarce o drobnych oczkach czekoladą.