Sposób przygotowania:
Ciasto jogurtowo-morelowe
1-Kasie rozpuszczamy w garnuszku .
2- Jajka ubijamy z cukrami na puszysta masę .
3 - Dodajemy Kasię rozpuszczoną
4- Make dodajemy z proszkiem do pieczenia kakao
5- Jogurt naturalny wlewamy do masy
6- Nadal miksujemy wszystkie skladniki
7- Morele kroimy na małe części układami rzędami na cieście.
8- Forma potrzebna nam będzie 22x27 pieczemy 35 minut w 180 stopniach
9-Blachę wystarczy posmarować Kasia i obsypać mąką
2- Jajka ubijamy z cukrami na puszysta masę .
3 - Dodajemy Kasię rozpuszczoną
4- Make dodajemy z proszkiem do pieczenia kakao
5- Jogurt naturalny wlewamy do masy
6- Nadal miksujemy wszystkie skladniki
7- Morele kroimy na małe części układami rzędami na cieście.
8- Forma potrzebna nam będzie 22x27 pieczemy 35 minut w 180 stopniach
9-Blachę wystarczy posmarować Kasia i obsypać mąką