Sposób przygotowania:
Ciasto kakaowe z kokosowymi kulkamiEtap 1:

Margarynę utrzeć z cukrem, kolejno nie przerywając ucierania dodawać po jednym żółtku. Następnie dodać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, śmietanę i kakao. Na końcu ubitą na sztywno pianę z białek, którą delikatnie połączyć z ciastem.
Etap 2:

Masło roztopić z dodatkiem cukru, mleka i wiórek kokosowych.
Etap 3:

Na formę wyłożoną papierem do pieczenia wylać masę kakaową. Z przygotowanej masy kokosowej uformować 15 sztuk kulek i rozłożyć na cieście. Kulki lekko docisnąć.
Etap 4:

Ciasto piec w nagrzanym piekarniku do temperatury 180°C przez 25 minut. (U mnie w formie 24x40 ). Przestudzić. Na wierzch wylać galaretkę przygotowaną wg przepisu na opakowaniu.