Sposób przygotowania:
Ciasto Karina..
Białka ubijamy na sztywno i stopniowo dodajemy cukier,oraz żółtka,dalej ubijając żeby powstała gęsta masa Mąkę mieszamy z kakao i proszkiem do pieczenia i dodajemy do masy, mieszamy na jednolitą masę. Ciasto wykładamy do formy natłuszczonej i wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w 180 stopniach ok 20 min. Dwie galaretki rozpuszczamy w 4 szkl wrzątku, studzimy i czekamy aż lekko będą tężeć. Bitą śmietanę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu i dodajemy tężejącą galaretkę i miksujemy. Na wystudzone ciasto nakładamy masę i na wierzch układamy pokrojone banany. Ostatnia galaretkę rozpuszczamy w 2 szkl wrzątku, gdy będzie tężeć wylewamy na ciasto. Wkładamy do lodówki na ok 2-3 godz.