Sposób przygotowania:
Ciasto kinder bueno z krówką i kokosem
Do rondla wlewamy 200 ml śmietany, dodajemy miód, masło i mleko w proszku.
Mieszamy i podgrzewamy aż wszystko ładnie się połączy. Dodajemy połowę mascarpone i wiórka kokosowe, mieszamy.
Studzimy.
Pozostałą śmietanę ubijamy na sztywno, dodajemy serek mascarpone.
Łączymy z zawartością rondla.
Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie.
Studzimy i łączymy z masą.
Na dużą blaszkę wykładamy herbatniki, smarujemy połową krówki.
Ponownie wykładamy herbatniki.
Następnie masę bueno.
Przykrywamy masę herbatnikami, smarujemy pozostałą krówką i przykrywamy herbatnikami.
Chłodzimy w lodówce.
Smacznego ;)
Mieszamy i podgrzewamy aż wszystko ładnie się połączy. Dodajemy połowę mascarpone i wiórka kokosowe, mieszamy.
Studzimy.
Pozostałą śmietanę ubijamy na sztywno, dodajemy serek mascarpone.
Łączymy z zawartością rondla.
Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie.
Studzimy i łączymy z masą.
Na dużą blaszkę wykładamy herbatniki, smarujemy połową krówki.
Ponownie wykładamy herbatniki.
Następnie masę bueno.
Przykrywamy masę herbatnikami, smarujemy pozostałą krówką i przykrywamy herbatnikami.
Chłodzimy w lodówce.
Smacznego ;)