Sposób przygotowania:
Ciasto malinowo-czekoladowe
Ciasto:Najpierw oddzielic żółtka od białek .Żółtka dokładnie ubić ze słodzikiem do białości, gdy bedziemy miksować dodawać kolejno: zmielone otręby, jogurt, proszek do pieczenia, kakao i mleko w proszku. Na końcu dodać do ciasta ubite na sztywną piane białka. Rozsmarować ciasto na dużej blasze wyłożonej papierem do pieczenia, wstawić do nagrzanego na 180 stopni piekarnika na 10 - 15 minut. Ostudzić, przekroić na 2 połowy. Krem:Najpierw z mleka odlać 0,5 szklanki dokładnie rozmieszać w niej mazeinę i słodzik. Resztę mleka zagotować, wlać rozrobiony proszek i ciągle mieszając gotować do zgęstnienia. Przestudzić. Do serka dodawać po łyżce ciepły budyń, cały czas miksując. Na końcu dodać aromat i barwnik. Miksować do połączenia składników. Krem rozsmarować na 1 połowie ciasta, przykryć druga połową. Wierzch również posmarować kremem.