Sposób przygotowania:
Ciasto- Słodka delicja
Ciasto: Margarynę, wodę, kakao i cukier zagotowujemy, a następnie studzimy. Dodajemy żółtka i miksujemy. Dodajemy mąkę pszenną i proszek do pieczenia mieszamy. Na końcu dodajemy pianę ubitą z białek. Wylewamy na 2 formy 25/36. Kupki kokosowe: Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Pod koniec dodajemy wiórki kokosowe i proszek do pieczenia. Mieszamy i kupkami wykładamy na obydwa ciasta kakaowe. Pieczemy w 180 stopniach do 30 minut. Masa: W niewielkiej ilości mleka rozrabiamy mąki i żółtka, pozostałą ilość zagotowujemy z cukrem. Na gotujące mleko wlewamy mąki, gotujemy do zgęstnienia, studzimy i łączymy z utartą margaryną. Dzielimy na pół do jednej części dodajemy kakao i alkohol. Przełożenie: Ciasto- masa jasna- delicje jedna koło drugiej- masa z kakao- ciasto- polewa