Sposób przygotowania:
Ciasto Snikers.
Przesiać mąkę na stolnice dodać z sodę i posiekać z margaryna. Dodać pozostałe składniki cukier, jajka, zalotka, mleko, miód, sodę i cukier wanilinowy i zagnieść ciasto. Podzielić je na 4 części. Aby uzyskać polewę orzechowa należy rozpuścić margarynę, cukier i miód, a na końcu dodać posiekane orzechy włoskie.Przygotować prostokątna formę 20x30 cm. Wyciąć 4 części o tych wymiarach z papieru do pieczenia i na każdym z nich rozwałkować jeden kawałek ciasta. Na jedna cześć ciasta wylać gorąca polewę orzechowa i upiec razem z pozostałymi. Piec około 20 min. w temp. 180 stopni do uzyskania złotego koloru. Na masę budyniowa należy ugotować budynie według przepisu podanego na opakowaniu. Ostudzić. W celu otrzymania karmelu puszkę z mlekiem wstawić do garnka z woda i gotować 3 godziny. Ostudzić. Na jeden upieczony i ostudzony placek nałożyć polowe masy budyniowej, przykryć drugim plackiem, który należy posmarować karmelem, następnie położyć trzeci placek i wysmarować go druga polowa masy budyniowej i na koniec położyć placek z polewa orzechowa. SMACZNEGO!!!