Sposób przygotowania:
Ciasto toffi na herbatnikach
1,5 szklanki mleka wlewamy do miski, wsypujemy mąkę, mąkę ziemniaczaną, budyń i wbić jajko. Dokładnie całość rozmieszać na jednolitą masę. Resztę mleka zagotowujemy z cukrem. Gdy mleko zacznie się gotować wlewamy masę budyniową, zagotowujemy, studzimy. 250 gram margaryny miksujemy z zimnym budyniem. blachę wykładamy herbatnikami, na herbatniki wykładamy krem budyniowy. Na kremie układamy herbatniki. 180 gram margaryny miksujemy dodając porcjami masę krówkową. Krem wykładamy na herbatniki, rozsmarowujemy i przykrywamy kolejną warstwą herbatników. Śmietankę kremówkę ubijamy na sztywno z dodatkiem śmietanfixów i cukru pudru. Śmietanę wykładamy na herbatniki (wierzch ciasta). Ciasto posypujemy startą na tarce czekoladą.