Sposób przygotowania:
Ciasto Włoskie
Jabłka obrać pokroić w plasterki zasypać cukrem i odstawić na 2 godzinki(przez ten czas powstanie sok co potem ułatwi rozmieszanie ciasta)
Po 2 godzinach jajka i olej wymieszać dodać proszek, sodę i mąkę(ciasto będzie gęste) następnie odlać sok z jabłek wymieszać dodać rodzynki,orzechy na końcu jabłka dobrze wymieszać przełożyć na blachę i piec 50-60 minut SMACZNEGO
Po 2 godzinach jajka i olej wymieszać dodać proszek, sodę i mąkę(ciasto będzie gęste) następnie odlać sok z jabłek wymieszać dodać rodzynki,orzechy na końcu jabłka dobrze wymieszać przełożyć na blachę i piec 50-60 minut SMACZNEGO
luna
msewka
Natala1210
Sarenka
eli_555
IkaJ
misia53
kasik12