Sposób przygotowania:
Ciasto z brzoskwiniami i galaretką agres
Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem i Kasię. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Przygotować żelatynę wg przepisu na opakowaniu oraz galaretkę w ¾ podanej wody. Śmietanę ubic na wysokich obrotach z cukrem pudrem. Wlac zimna żelatyne i zmiksować. Rozsmarowac na biszkopcie. Ułożyc owoce i zalac tężejacą galaretką.
Przygotować żelatynę wg przepisu na opakowaniu oraz galaretkę w ¾ podanej wody. Śmietanę ubic na wysokich obrotach z cukrem pudrem. Wlac zimna żelatyne i zmiksować. Rozsmarowac na biszkopcie. Ułożyc owoce i zalac tężejacą galaretką.